Chcem sa Vám všetkým poďakovať, za to, že ste!
Vďaka vám má zmysel to, čo robím a vďaka vám má hudba, ktorú vnímam ako dar od Boha ešte krajší rozmer. Všetky moje piesne sú súčasťou môjho srdca a keď môžem toto svoje srdce s vami zdieľať, keď môžem robiť svojimi pesničkami niekomu radosť, je to to najkrajšie, čo môže byť.

Novinky

Najbližšie koncerty

Sima Martausová - Vianoce v Tatrách

Miesto: Vysoké Tatry-Tatranská Lomnica

29.12. 2019 o 18:00

Vianočný Benefičný koncert – Sima Martausová a sólisti baletu

Miesto: Stará Ľubovňa

04.12.2019 o 19:00

Vstup voľný

Videogaléria

Zachovám si svoju tvár

Nenahraditeľná

Čaro obyčajných vecí

Bio

Simona Martausová je slovenská speváčka, hudobníčka a pesničkárka, ktorá sa narodila v Považskej Bystrici (1988), vyštudovala SPŠ v Považskej Bystrici – odbor TIS, vysokú školu absolvovala v Banskej Bystrici na Akadémii umení, pôsobila v Radošinskom naivnom divadle a súčasne sa venuje už len hudbe. Okrem koncertovania s kapelou, píše texty aj pre iných umelcov a projekty. (Adam Ďurica – Holubička, muzikál Kubo – 6 piesní do predstavenia, titulná pieseň pre film Malá ríša …)

Vo voľnom čase sa venuje vysokohorskej turistike a rada chodí do prírody.

Hudobný žáner, ktorému sa Sima venuje je prevažne folk, pop, ale aj gospel.

“Milujem hudbu, hory, dobré jedlo, jeseň, kávu, fialky, plesnivce, ľudí a Toho, kto ich stvoril“

Absolvované turné:
2016 – Turné Smej sa, duša moja
2017 – Turné s Dievčenským speváckym zborom Slovenského rozhlasu
2018 – Turné so sláčikovým kvartetom

Ocenenia:
2009 – Gospel talent, pieseň: Nádherný svätý
2013 – Dvojplatina za album Dobrý deň to som ja
2014 – cena Zväzu autorov a interpretov populárnej hudby (ZAI) v kategóriách „objav roka“, „album roka“ za album Dobrý deň to som ja
2018 – cena Zväzu autorov a interpretov populárnej hudby (ZAI) v kategórii „speváčka roka“
2018 – Osobnosť televíznej obrazovky, kategória speváčka Referencie

Diskografia:
2012: Vyzliecť si človeka (Studio Lux, CD)
2013: Dobrý deň, to som ja (Joma, CD)
2014: Na pravom poludní (Joma, CD)
2016: Smej sa duša moja  (Joma, CD)
2019: Len tak sa stíšim  (Moja muzika, CD)

Autogram

Ak chcete fotografiu Simy Martausovej s jej podpisom, vložte do obálky druhú obálku s vašou adresou a so známkou v hodnote 0,60€ a obratom vám fotografiu pošleme späť. Takúto žiadosť o autogram pošlite na adresu agentúry:

L&L Creatives s.r.o.
Brezová 729/5
900 42 Dunajská Lužná